Det Grænseløse Køkken er et fællesskab om det dækkede bord, som blev etableret i 2016 i Væksthuset i Maltfabrikkens gård.
I fremtiden har vi lyst til at udbrede den frivillige indsats i Det Grænseløse Køkken, for at intentionen bag konceptet fortsat udvikles og udbredes. For at skabe et endnu større fællesskab om de tiltag, der sker i og omkring Væksthuset.
Det Grænseløse Køkken er ikke en restaurant, men et sted som er rart og lærerigt at komme til og hvor man involverer sig. Sørger for, at den der sidder ved siden af èn har det godt og føler sig en del af fællesskabet, selvom man ikke kender personen. Måske endda at opmuntre sidemanden til at være med til at tage opvasken. Det kan være en ligeså stor oplevelse at vaske op sammen med mennesker, man ikke kender, som at spise et vel tilberedt måltid sammen.
Som frivillig vil man blive involveret i de mange opgaver, der er i forbindelse med arrangementerne. Opdækning og pyntning af bordene, opfyldning af brød og vand under måltidet, oprydning, opvask og almindeligt vedligehold af Væksthuset.
Det er dig som frivillig, der byder ind med hvilke opgaver, du kan hjælpe med at løse og omfanget af disse. Nogle af opgaverne er direkte tilknyttet arrangementerne, hvorimod selve opgaven med vedligehold kan udføres i løbet af dagen og ugen, som det kan lade sig gøre for dig som frivillig. Der vil være en koordinator, der sørger for sammenhængskraften af de forskellige opgaver under arrangementerne og i løbet af sæsonen.
Har du spørgsmål eller er interesseret i det frivillige arbejde omkring Det Grænseløse Køkken, så skriv en mail til dgkkontakt@gmail.com eller kik forbi Smag i Skindergade og skriv dig på en liste over interesserede.
Vi vil sikre den løbende information om, hvordan du bliver en del af fællesskabet.
Vi glæder os til at se dig i Det Grænseløse Køkken.
Her kan du skrive til vores dgkkontakt@gmail.com, hvis du er interesseret i at være frivillig i Det Grænseløse Køkken: